Egyedi webáruház fejlesztés2023-02-04T16:29:47+02:00

Egyedi webáruház fejlesztés

12 éve fejlesztünk egyedi webáruházakat, ahol elsődleges célunk, hogy webáruházát 100%-ig egyedire szabjuk az Ön igényeihez mérten.

A webfejlesztés előfeltételei közzé tartozik a gondos igényfelmérés, ami után elkezdődik a tervezés közös együttműködés révén. A tényleges fejlesztés csak akkor kezdődhet el, ha Ön teljességgel elégedett a tervekkel.  Az általunk fejlesztett webshopok követik a trendeket és folyamatosan a legújabb megoldásokkal egészítjük ki. Minden webáruházunk tudatosan van felépítve, teljesítmény centrikus és SEO optimalizált!

Mit értenünk „egyedi” webáruház alatt?

Egyedi webáruházak nevezzük azokat a webshopokat, amiket nem harmadik fél által biztosított keretrendszer használatával készítünk el. Például: WooCommerce, Shopify, OpenCart, Wix, stb.

Jellemzően ezeknél a rendszereknél korlátozott, fix lehetőségeink vannak a beállítások tekintetében, így jelentősen le leszünk korlátozva. Legtöbb esetben sablonos témák közül választhatunk, ahol szinte csak a színeket tudjuk módosítani.

Egyeid webáruház fejlesztés során nincsenek korlátok, teljes mértékben úgy készíthetjük el a webáruházat, ahogy azt Ön szeretné! Ez az egyik fontos előnye a sablonos webáruházakkal szemben.

Egyedi webáruházaink előnyei

Legfőbb érvek amellett, hogy minket válasszon:

Szupergyors és teljesítménycentrikus webáruház

Webáruházaink szupergyorsak, amit vásárlói díjazni fognak. A gyorsaságát és teljesítményt a keresők is díjazni fogják, így webáruháza előkelő helyen szerepelhet a találati listákon!

Modern és stílusos megjelenés

Webáruházainknál minden esetben egyedi webdesign-t készítünk, ami az ügyféligényekkel összhangban van. A tervezés során figyelembe vesszük a megrendelő és a célközönség igényeit is. A jó design a kapocs vállalkozása és célközönsége között.

Saját ötletek megvalósítása

Webáruházaink nem szabnak gátat az ötletei megvalósítása terén. Az összes ötletét megvalósítjuk, ami szükséges lehet vállalkozása sikereihez.

Keresőoptimalizált struktúra (SEO)

Webáruházainkat kivétel nélkül úgy készítjük el, hogy SEO szempontból a legjobb helyezést érjenek el a találati listákon. Gondosan ügyelünk a helyes és szabványos megjelenítésre, követjük a változó trendeket.

vállalatirányítási erp rendszer integráció

Automatizált webáruház, ERP kapcsolat

Trendeknek megfelelően a webáruházaink kétoldalú adatszinkront biztosítanak abban az esetben, ha Ön harmadik fél által használt integrált vállalatirányítási rendszert (ERP) használ.

Technikai támogatás

Csapatunkra mindig számíthat bármilyen problémával néz szemben. Biztosítjuk a hosszú távú támogatást, aminek köszönhetően folyamatosan növekedhet vállalkozása.

Webáruházaink számos további előnyökkel rendelkezik, amik maximálisan kiszolgálják a modern és változó igényeket!