Főoldal2023-01-27T18:55:44+02:00

EGYEDI WEBFEJLESZTÉS ÉS AUTOMATIZÁLT EGYEDI WEBSHOP TERVEZÉS ÉS KIVITELEZÉS

MINKET KERES HA

PROFI WEBFEJLESZTŐ CÉGET KERES

A következőkre webfejlesztéshez kapcsolódó szolgáltatásaink:

Professzionális webfejlesztés x Egyedi automatizált webshop x Branding
UI/UX x Grafika és Design tervezés

Webfejlesztés teljes körű kivitelezése

Webfejlesztés során fontos az alapos tervezés és egyedi ötletek szakmai támogatása. Weboldalát minden esetben a legkorszerűbb programnyelven készítjük el, hogy weboldala megfeleljen a legújabb kihívásoknak.

Webfejlesztő csapatunk tagjai több tízévnyi tapasztalatot halmoztak fel, aminek köszönhetően fél szavakból is tudni fogjuk mire van szüksége!

Nem tömegcikkeket gyártunk, hanem minőségi, egyedi weboldalakat!

Webfejlesztési szolgáltatásaink
innovatív weboldal fejlesztés
egyedi webfejlesztés

Egyedi webshop fejlesztés és üzemeltetés

Egyedi webshop fejlesztéseinkkel a legvadabb ötleteit is meg tudjuk valósítani, amit a más, dobozos vagy bérelt szolgáltatások esetén nem tehetne meg! Automatizált webáruházaink révén Önnek automatikusan szinkronizálja webshopja a termék adatokat, fizetéseket kezel, számláz! Teljesen egyedire szabható webshop, ahogy csak Ön megálmodja. Testreszabott fejlesztéseket, szoftvereket készítünk, hogy ügyfelei elégedetten távozzanak Öntől!

Egyedi webshop előnyök

Vállalatirányítási rendszer (ERP) integrálása saját weboldalába

Tudta, hogy 2022-től rohamosan nő az igény a különböző iparági és vállalatirányítási – úgynevezett ERP – rendszerek iránt?

A haza és nemzetközi piacon is számos elérhető ilyen szolgáltatás található, ami miatt érdemes lehet bevezetni a vállalkozásának munkafolyamataiba, ezzel költséget és időt optimalizálva.

Mit kell tudni az ERP-ről?
vállalatirányítási erp rendszer integráció

UI/UX tervezés – Kreatív webdesign

Webdesgin tervezés során alaposan felmérjük az Ön és célközönsége igényeit. Felejtse el a sablonos és unalmas webdesign-t. A webdesign, UI/UX tervezésen túl további grafikai szolgáltatásokkal is foglalkozunk, mint reklám anyagok gyártása, nyomdai anyagok előkészítése, vagy legyen szó egy új brand arculatának kidolgozásáról!

ÉRDEKEL
profi kreatív webdesign és megjelenés
reszponzív mobil megjelenés weboldalának

Reszponzív, mobiloptimalizált weboldal

Tudta, hogy napjainkban a  felhasználói forgalom körülbelül 60%-a már mobil eszközről érkezik?

Weboldal fejlesztéseink során mobileszközökön is kifogástalanul működnek az általunk készített weboldalak. Weboldalát minden esetben mobil eszközökre is optimalizáljuk, a megfelelő felhasználói élmény érdekében.

Kérje segítségünket, hogy az Ön weboldala is reszponzív és mobilra optimalizált legyen! Ne veszítse el látogatóit amiatt, mert csiga lassú mobil eszközön a weboldala!

Mobilbarát a weboldalam? Ellenőrizze!
ÉRDEKEL

Keresőoptimalizálás, SEO – Ne legyen rejtve a világ előtt!

A keresőoptimalizálás egy igen nehéz feladat, hiszen mindenki az első helyen szeretne lenni. Emiatt szinte folyamatosan foglalkozni kell a SEO-val!

Az általunk fejlesztett weboldalát minden esetben felkészítjük a legnépszerűbb keresőmotoroknak megfelelően. Igény esetén a fejlesztés után is folyamatosan
menedzseljük oldalát, hogy a lehető legjobb helyet tudja elérni a keresőkben.

Generáljon forgalmat weboldalának ingyen, kizárólag SEO-val!

ÉRDEKEL
seo kereső optimalizált weboldal